Leef volgens je eigen natuur en draag bij
aan je vitaliteit, creativiteit en effectiviteit

J acqueline,

heeft mij geholpen bij de vraag een goede balans te krijgen tussen werk en privé en te luisteren én met name te handelen naar mijn gevoel.

Haar sessies zijn praktisch ingesteld; Jacqueline luisterde goed naar mij, gaf nuttig huiswerk mee en had naast deze praktische invulling van de sessies ook aandacht voor mijn gevoelens. Ik voelde mij vrij om eerlijk en mijzelf te zijn.

De sessies waren voor mij waardevolle tijd voor mijzelf en nu, maanden later, ervaar ik nog steeds de positieve gevolgen van mijn gesprekken met Jacqueline. De manier waarop ik in het leven sta en hoe ik naar mijzelf kijk en luister, is veranderd.

Ik ben Jacqueline erg dankbaar en raad haar aan als coach bij mensen die, net als ik, praktische handvatten willen en tegelijkertijd ook (hoog)gevoelig zijn.

– Tamara, 36 jaar –

J acqueline,

heb ik ervaren als een hele vriendelijke, lieve en pure vrouw maar tegelijkertijd ook heel praktisch. Het viel me direct op hoe goed zij de sessies voorbereid en na de sessie stuurde ze altijd een fijne samenvatting van de sessie met daarbij nog eens de opdracht(en) voor de volgende afspraak. Dat is nu een mooi naslagwerk geworden.

We hebben tijdens de intake samen een duidelijk doel gesteld en daar heeft ze steeds op gestuurd zodat ik na 3 sessies daadwerkelijk wist hoe ik mijn doel kon bereiken. Geen enkele sessie was hetzelfde of een herhaling van. Elke keer had ze weer iets nieuws, de ene keer een mooi gedicht, de andere keer een filmpje maar altijd opdrachten die mij nuttige inzichten hebben gegeven.

Ondanks dat ik al heel wat jaren met zelfontwikkeling bezig ben verraste het mij hoeveel ik nog in 3 sessies heb geleerd van Jacqueline. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb en de stap heb genomen.

 

 – Tessa, 49 jaar –

 

L ieve Jacqueline,

Heel veel dank voor de fijne sessies bij jou. Iedere sessie was weer zo anders, zo bijzonder. De ene sessie begonnen we met een meditatie, de andere sessies met een mooi filmpje met de meest prachtige muziek of een gedicht. Heel verrassend en bijzonder, evenals de  opdrachten die ik van jou meekreeg.

Jij hebt mij geleerd bewuster te leven. Hierdoor heb ik niet alleen geleerd om meer in het nu te leven, maar vooral ook minder snel te willen leven. En als het even teveel wordt in mijn hoofd, meer afstand te kunnen nemen van mijn gedachtes. Daarnaast heb je mij geleerd hoe ik met korte meditatie oefeningen minder in mijn hoofd en meer in mijn lichaam kan komen. En dit niet alleen toe te passen als je een mindere dag hebt,  juist ook op goede dagen is het belangrijk om contact te houden met je lichaam door deze ademhalingsoefeningen toe te passen.

Daarnaast heb jij mij laten inzien dat hoogsensitiviteit iets moois is en ben ik het als iets positiefs gaan zien, in plaats van een last. Ik heb geleerd dat, wanneer ik een keer wat minder energie heb of teveel prikkels krijg, het oké is om me even terug te trekken en te accepteren dat mijn lichaam dat nu nodig heeft, in plaats van te balen en het als zwakte te zien.

 

Dank voor de bijzondere sessies lieve Jacqueline, met jouw oprechtheid en empathisch vermogen. Heel dankbaar voor.

 

 – Charlotte, 27 jaar –

H allo Jacqueline,

Het was een mooi traject. Door onze gesprekken heb ik een beter inzicht in mijn manieren van reageren op- en handelen in lastige situaties kunnen krijgen. Onze gesprekken voelden goed en ik denk graag terug aan de momenten die mijn zelfvertrouwen hebben gesterkt. Veel dank daarvoor en nogmaals bedankt voor jouw vertrouwen in mijn, soms complexe, persoonlijkheid.
Warme groet,

 

– Rob, 59 jaar –

L ieve Jacqueline,

In een hele onrustige periode in mijn leven ben jij op mijn pad gekomen.
Wat heb je veel in mij losgemaakt waarmee ik aan de slag ben gegaan.
Ik voel me nu zo rijk! Alle inzichten, alle handvatten, alle nieuwe kennis die jij mij hebt gegeven, zorgen ervoor dat ik vol vertrouwen richting toekomst ga.
Ik ben je zo dankbaar dat je een stuk met me bent meegelopen over mijn levenspad. Je hebt ervoor gezorgd dat dit pad deels ook weer door de natuur loopt.
Super bedankt!

– Anna, 57 jaar –

I k kwam bij Jacqueline terecht omdat ik anders wilde leren reageren onder omstandigheden van drukte, vermoeidheid en weerstand. Mijn basis reactie was er een van irritatie, ongeduld en simpelweg snauwen. Hierbij ving vooral mijn echtgenoot de verbale klappen op. Direct tijdens het kennismakingsgesprek merkte Jacqueline op dat mijn gedrag wellicht te maken kon hebben met hoog sensitiviteit. Een eenvoudige test bevestigde haar vermoeden en alles viel direct voor mij op zijn plaats. De onderliggende oorzaak van mijn gedrag, dat ik jarenlang niet begrepen had, werd geopenbaard. Dit was een hele waardevolle eye-opener, welke de rode draad was in onze vervolggesprekken.

Tijdens het coachingstraject heeft Jacqueline me diverse oefeningen en handvaten aangereikt die me hebben geleerd om gezond en liefdevol met mijn hoog sensitiviteit om te gaan. Ik voel me meer in controle, minder geleefd en ik ben beter in staat op een rustige wijze te communiceren waar ik behoefte aan heb.

– Sophie, 34 jaar –

T oen ik op zoek was naar iemand die me zou kunnen helpen om me beter te voelen, kwam ik op de site van Jacqueline terecht en werd ik meteen geraakt door de zachtheid, rust en open blik die me tegemoet kwamen.

Bij het eerste gesprek al, klikte het goed en dat gaf me vertrouwen en meteen al een fijn gevoel. Ik kwam meestal redelijk gestrest vanuit het werk bij haar op kantoor, maar na de meditatie-oefening van 3 minuten viel die spanning van me af. We hebben in de sessies veel gepraat (ook gehuild en gelachen) en veel oefeningen gedaan en het belangrijkste wat ik hierbij teruggekregen heb, is mijn zelfvertrouwen. Ik ben de moeite waard!

Jacqueline heeft me ook geholpen om een aantal conflicten uit het verleden en het heden beter te kunnen plaatsen, te verwerken en aan te pakken. Ze liet me heel concreet, door het stellen van vragen, door goed te luisteren en door het aanreiken van oefeningen, zien hoe ik weer de persoon kon zijn die ik wílde zijn.

Ik was even vergeten welke dingen in het leven écht belangrijk zijn voor mij. Samen met Jacqueline heb ik dat weer teruggevonden! Dank!!

– Henriëtte, 57 jaar –

I k kwam bij Jacqueline terecht tijdens mijn afstuderen. Ik had namelijk geen idee welke weg ik wilde inslaan in de toekomst en zat hierdoor al een tijdje slecht in mijn vel. Daarnaast was ik vooral bang om de verkeerde keuzes te maken. Jacqueline heeft me hier tijdens onze sessies ontzettend mee geholpen. De manier van coaching is heel laagdrempelig en ik heb altijd mezelf kunnen zijn en mijn verhaal kunnen vertellen. Ik keek op een gegeven moment zelfs uit naar onze sessies en ging altijd met een positief gevoel de deur uit.

Tijdens deze maanden heb ik mezelf beter leren kennen en veel handvaten gekregen die ik ook in de toekomst kan gebruiken. Jacqueline heeft een hele fijne en liefdevolle manier van coachen waardoor ik iedereen zeker zou aanraden het ook een kans te geven; je hebt namelijk niets te verliezen en alleen maar te winnen😉!

– Femke, 26 jaar –

J acqueline, ik wil je ontzettend bedanken voor je begeleiding. Het heeft mij erg geholpen om te herkennen wat ik als mens nodig heb om met meer vertrouwen in het leven te staan. Ik heb geleerd dat uit rust de beste keuzes komen en wat ik nodig heb om deze rust te vinden. En dat nee zeggen geen zwakte is maar juist nodig is om gefocust te blijven op die dingen die niet urgent maar wel het meest belangrijk zijn.

Ik heb onze gesprekken altijd als warm en informeel ervaren en voelde me erg op mijn gemak bij je. Je bent iemand die goed luistert en zich goed kan inleven in een persoon. Heel erg bedankt daarvoor.

– K.F., 32 jaar –

D e coaching van Jacqueline heb ik als zeer prettig ervaren. In een open en veilige sfeer -zonder oordelen – gaf ze mij alle ruimte om vrij te spreken en voelde ze aan wat ik nodig had. Door het stellen van goede vragen én door de inzet van verschillende oefeningen zette zij me aan het denken, zonder me hierbij woorden in de mond te leggen.

Door haar rust en openheid voelde ik me direct bij haar op mijn gemak. Jacqueline luistert, geeft inzicht en confronteert. Alles op een prettige, ongedwongen manier en in een hele fijne omgeving. Ik ben blij dat zij op mijn pad is gekomen en kan een coachingstraject bij haar van harte aanbevelen!

– Janneke, 38 jaar –

D e coachingsgesprekken met Jacqueline heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zat niet lekker in mijn vel toen ik contact met haar zocht. Ik was lusteloos, sliep slecht, was een paar kilo te zwaar en had weinig zelfvertrouwen. Na een kennismakingsgesprekje gingen we samen aan de slag en nu, na 6 gesprekken, heb ik veel inzicht in mezelf gekregen, weet ik hoe ik mezelf op een gezonde manier kan ‘voeden’, heb ik meer zelfvertrouwen en bruis ik weer van de energie. Ook mijn man en kinderen plukken hier de vruchten van 😉

Jacqueline is iemand bij wie je jezelf mag zijn en bij wie je je gehoord voelt. Ze is empatisch en weet je op de juiste momenten een spiegel voor te houden en te prikkelen. Jacqueline, je bent een super fijne en goede coach! Dankjewel voor alles!

– Trudy, 50 jaar –

I k kwam bij Jacqueline terecht nadat ik jaren met heel veel werkstress en persoonlijke onderdrukking te kampen had gehad. Ik was veranderd van een warm en open persoon in een schuwe, zich steeds meer op de achtergrond plaatsende persoon. Toen aan deze periode een einde kwam voelde het alsof ik een stuk van mijn persoonlijkheid was kwijt geraakt. Nog maar zelden lachte ik of had ik uitbundig plezier..

 

Veel verwachtingen had ik niet , maar ik voelde me na elk gesprek sterker en lichter worden. Al pratend met Jacqueline over mijn verlies, over welk type mens ik was en hoe ik dit weer opnieuw zou kunnen worden kwam er een kentering. Sleutelwoorden hierbij waren: me helemaal gehoord voelen en daardoor ook gesteund. Ik vind steeds vaker stukjes van mijn oude zelf terug en sta weer open
en vrolijk in het leven!”

–  Hetty, 62 jaar  –

D e manier waarop Jacqueline coacht heb ik als bijzonder prettig ervaren. Met name de oprechte interesse voor mij voelde heel veilig, maar maakte ook dat ik er energie in wilde steken. Het begin van een sessie met een gedicht/kort verhaal/meditatie werkte voor mij verrassend. In het begin had ik moeite met concentratie, maar Jacqueline volhardde en de duidelijke start zorgde voor ‘pas op de plaats’, rust, loslaten en concentratie.

 

Ook het goed doorvragen op momenten waarop ik eigenlijk zelf even los zou willen laten zette precies dat beetje druk dat nodig was. De tools die ze gebruikte pasten in het proces waarin we zaten. Sommige zou ik zelf nooit uitkiezen, maar het werkte perfect!

Jacqueline heeft weten te bereiken dat ik er echt voor ging en met uiteindelijk een mooi resultaat in de vorm van een uitdagende eerste betaalde opdracht!

– July, 40 jaar –

Een pad ontstaat
door erover te lopen

Kennismakingsgesprek?

Je kunt me altijd bellen of mailen voor informatie, een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak.