Opzoek naar de liefde van je leven?
Kijk eens in de spiegel!

S amen gaan we op weg. Op zoek naar jouw manier om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan. Die mogelijkheden zitten in jou en worden duidelijk door o.a. inzicht in jouw unieke temperament en met behulp van coaching, verschillende oefeningen en hulpmiddelen. De oplossingen die je op deze manier zelf vindt, werken beter dan allerlei tips die een ander voor jou bedenkt.
De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk, maar er is altijd een mogelijkheid om naar buiten te gaan en het bos in te lopen. Het Mastbos, waarvan verschillende foto’s op mijn website te zien zijn, ligt tenslotte om de hoek. Ben je niet in de gelegenheid om naar Breda te komen dan kunnen we onze gesprekken ook online voeren.

Temperament
We gaan op zoek naar jouw unieke temperament. Niet om je ergens op vast te pinnen maar om een aangrijpingspunt te hebben van waaruit je alles wat je laat zien kunt begrijpen.
Je kunt je temperament zien als aanleg. Het geeft jouw mogelijkheden aan; je sterke kanten en talenten maar ook je zwakke kanten en uitdagingen. Aan de hand hiervan kan ik je ook wat leefstijl- en voedingsadviezen meegeven.

Coaching
Coachingsessies helpen je erachter te komen wat echt belangrijk voor je is. Het helpt je zelfbewuster te worden en het beste uit jezelf te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag en overtuigingen, geprikkeld en uitgedaagd. Dit alles vanuit een liefdevolle en respectvolle houding. Vergeet niet: ‘Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd al kreeg’. Het doel is je leven te leiden dat ingericht is zoals jij dat graag wilt. Een leven in balans, gebaseerd op jouw persoonlijke waarden. Waarden zijn een antwoord op de vraag hoe je een leven kunt leiden dat er voor jou werkelijk toe doet. Dat is niet hetzelfde als grote ambities hebben, een ‘groots’ leven leiden of dromen waarmaken. Ook achter het alledaagse gaan waarden schuil. Waarden zijn richtingen voor te nemen stappen.

Oefeningen en hulpmiddelen
Hiervan maak ik regelmatig gebruik tijdens de coachingsessies. Je kunt hierbij denken aan het samen invullen van je kernkwaliteiten, de tijdcirkel, een personagram, het bedenken van affirmaties, het doorlopen van doorgroeicirkels, maar ook meditatie oefeningen, ademhalingsoefeningen, grondingsoefeningen, het pakken van een inzichtkaart, het uitwerken van geweldloze communicatie (Marshall B. Rosenberg) en de logische niveaus van Dilts. Deze ‘gereedschapskist’ groeit omdat ik me steeds verder ontwikkel d.m.v. opleidingen, workshops, cursussen en het lezen van studieboeken.

Dit alles is volledig afgestemd op jouw unieke persoonlijkheid en situatie.

Wie zich verbindt met zijn levensstroom,
stroomt moeiteloos

Kennismakingsgesprek?

Je kunt me altijd bellen of mailen voor informatie, een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak.