Every human being
has the duty to shine

M ijn naam is Jacqueline Alblas van Valen en ik ben in december 1960 geboren in Dordrecht. Ik ben getrouwd met Bas en samen hebben we 3 kinderen, die inmiddels alle 3 het huis uit zijn. In december 2000 zijn we naar Breda verhuisd, waar we met veel plezier wonen. Ik kan genieten van muziek, films, lezen, tuinieren, reizen en gezellig samenzijn en bijpraten met man, kinderen, familie en/of vrienden. Ook ben ik een echte dierenvriend. Ik kom tot rust in de natuur en d.m.v. yoga. Ik vind het fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en heb een brede interesse. Na verschillende opleidingen heb ik, na een voorbereidend jaar Persoonlijke Psychologie, in juni 2016 de 3-jarige hbo opleiding tot Vitaliteitscoach bij Sonnevelt Opleidingen met succes en plezier afgerond. In februari 2017 heb ik mijn kennis verder uitgebreid en het diploma van de opleiding Seniorencoach behaald. Dit was voor mij het moment om mijn eigen praktijk aan huis te beginnen als vitaliteitscoach. In november dat jaar ben ik gestart met de opleiding tot gedragscoach bij Skinnyminds welke ik in juli 2018 met succes heb voltooid. Inmiddels werk ik volop als coach bij Skinnyminds in hun coachplannen, lifestylegroepen, vitalimindsgroepen en doe ik de boost gesprekken. Ik vind het geweldig om zoveel met mijn vak bezig te kunnen zijn, want mijn passie is het persoonlijke contact met jou, mijn medemens. Onderling vertrouwen en respect is hierbij de basis, waardoor we samen een verdiepingsslag kunnen maken en op zoek kunnen gaan naar datgene wat jou ervan weerhoudt om voluit te leven.

‘Every human being has the duty to shine’

Deze tekst van Marianne Williamson spreekt mij enorm aan en is voor mij een bron van inspiratie.

Wanneer je jouw diepste verlangen vorm geeft en zo jouw licht laat schijnen, voel je je gelukkig omdat je uitdrukking geeft aan wie je echt bent

“Als jij je licht laat schijnen, geef je anderen onbewust toestemming om dat ook te doen

Als jij bevrijd bent van je eigen angst, bevrijdt jouw aanwezigheid automatisch anderen”

Hoe mooi kan het zijn…..

Sta in het middelpunt van je eigen leven
en de rest om je heen zal ook in balans zijn

Kennismakingsgesprek?

Je kunt me altijd bellen of mailen voor informatie, een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak.