Every human being
has the duty to shine

M ijn naam is Jacqueline Alblas van Valen. Ik ben in december 1960 geboren in Dordrecht en ben getrouwd met Bas. Samen hebben we 3 kinderen en inmiddels ons eerste kleinkind. In december 2000 zijn we naar Breda verhuisd, waar we met veel plezier wonen. Ik vind mijn ontspanning in muziek, films, lezen, tuinieren, reizen en gezellig samenzijn en bijpraten met man, kinderen, familie en/of vrienden. Daarnaast ben ik een echte dierenvriend en geniet ik van de wandelingen met onze hond. Ik kom tot rust in de natuur en d.m.v. yin-yoga. Ik vind het fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en heb een brede interesse. Na verschillende opleidingen heb ik, na een voorbereidend jaar Persoonlijke Psychologie, in juni 2016 de 3-jarige hbo opleiding tot Vitaliteitscoach bij Sonnevelt Opleidingen met succes en plezier afgerond. In februari 2017 heb ik mijn kennis verder uitgebreid met de opleiding tot Seniorencoach. Dit was voor mij het moment om mijn eigen praktijk aan huis te beginnen als Vitaliteitscoach.
Ook daarna ben ik me verder blijven ontwikkelen. Zo heb ik de opleiding tot Gedragscoach gevolgd bij Skinnyminds en hier veel ervaring opgedaan met online coaching. Natuurlijk helpt het dat ik zelf ervaringsdeskundige ben, maar toen ik merkte dat ik veel hooggevoelige mensen aantrok in mijn praktijk ben ik de opleiding gaan doen tot Hooggevoeligheidsdeskundige. Hier heb ik veel geleerd, o.a. om hooggevoeligheid vooral als een talent te ervaren.

Inmiddels heb ik me in 2021 weer opgegeven voor een nieuwe coachopleiding op het gebied van ACT. Ik vind dit een mooie leefwijze vanwege de flexibele manier waarop je omgaat met obstakels in je leven. Tegelijkertijd blijf je investeren in de dingen die voor jou echt belangrijk zijn.

Door dit soort verdiepingsslagen te maken in combinatie met het persoonlijke contact met jou, mijn medemens, voel ik me helemaal in mijn element. Onderling vertrouwen en respect in ons contact is hierbij altijd de basis, waardoor we samen op zoek kunnen gaan naar datgene wat jou ervan weerhoudt om voluit te leven.

‘Every human being has the duty to shine’

Deze tekst van Marianne Williamson spreekt mij enorm aan en is voor mij een bron van inspiratie.

Wanneer je jouw diepste verlangen vorm geeft en zo jouw licht laat schijnen, voel je je gelukkig omdat je uitdrukking geeft aan wie je echt bent

“Als jij je licht laat schijnen, geef je anderen onbewust toestemming om dat ook te doen

Als jij bevrijd bent van je eigen angst, bevrijdt jouw aanwezigheid automatisch anderen”

Hoe mooi kan het zijn…..

Sta in het middelpunt van je eigen leven
en de rest om je heen zal ook in balans zijn

Kennismakingsgesprek?

Je kunt me altijd bellen of mailen voor informatie, een gratis kennismakingsgesprek of een afspraak.